Visitas 393 посещений

Квартира на продажу в Эль Раваль Барселона

159.000 €

Sant Vicenç, Barcelona

REF 75256, 2 ком., 1 туалеты, построенный 41 m2

ОПИСАНИЕ

Vandaag presenteren we u een uitstekend appartement te koop in de wijk El Raval in Barcelona, ​​​​op 3 minuten lopen van de metrohalte Sant Antoni (L2) en naast de nieuwe Sant Antoni-markt, het heeft een oppervlakte van 41m2 , de distributie bestaat uit twee (2) buitenkamers, een (1) gerenoveerde complete badkamer. Vierde verdieping zonder lift. Exterieur met balkon aan de straat. Onafhankelijke en gerenoveerde keuken. Het appartement is stil, omdat het isolerende ramen heeft. Het heeft warme / koude airconditioning. De boerderij is in goede staat.
• Als u meer eigendommen te koop wilt zien in El Raval, vindt u hier een brede en gevarieerde portefeuille van eigendommen in de hele stad Barcelona.
• Als u overweegt om van eigenaar te veranderen en te verkopen, bieden wij u enkele tips om op een zeer snelle manier op een efficiënte manier te verkopen.
• Als u een hypotheek wilt aanvragen, hebben wij het beste adviesteam zodat uw besluitvorming vergezeld gaat van accurate en actuele informatie.

РАСПРОСТРАНЕНИЕ

  • Площадь поверхности: 41 m2
  • 2 комнаты
  • 1 туалеты

черты

Вода
Кондиционер
Балкон
Система тепло/холод
Прачечная
Светлая
Свет
С мебелью
Телевидение
Окна на улицу
Бытовая техника

ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА

Метро
Зеленая зона
Автобусы
Торговые центры
Школы
Больницы
Поезд
Игровая площадка
Zona comunitaria

место

Sant Vicenç, Barcelona

СХОДНЫЕ СВОЙСТВА

Segment Pixel View Conversion Pixel View